RvE Online Promoties
5.0
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
Remco van EijdenRemco van Eijden
19:09 20 Apr 22
Dit is mijn werk
Isabel AlkemadeIsabel Alkemade
19:32 25 Feb 22
Wat hulp gevraagd voor mijn website, goede tips gekregen.Mails werden snel beantwoord, goede kennis van SEO.
Nathalie van der MeideNathalie van der Meide
18:27 25 Jan 22
Remco helpt mij sinds ongeveer een half jaar met het beter vindbaar maken van mijn affiliate marketing website door middel van linkbuilding. Veel van mijn blogs zijn sinds ik zijn hulp heb ingeschakeld enorm in ranking gestegen en daardoor is het bezoekersaantal en mijn omzet gegroeid. Ik ben heel tevreden 🙂
Wander De BodeWander De Bode
12:41 31 Dec 20
Inmiddels zorgt RvE Online promoties al meer dan een jaar voor de SEO van mijn websites. De resultaten verrassen mij steeds opnieuw! Zeker een aanrader voor iedereen die meer wil bereiken op internet!
Patrick KantPatrick Kant
11:53 12 Nov 19
Zeer waardevolle partner. Uitstekende communicatie en prettige sparringpartner op het gebied van search.
DebbyDebby
15:06 04 Apr 19
Fijn bedrijf , goede communicatie en snelle reacties. Aanrader !
Max van der ZeeMax van der Zee
09:10 10 Aug 15
Paar linkbuilding artikelen besteld om mijn website te boosten en dat is goed geslaagd. Na een paar weken ben ik al op de eerste pagina beland en de laatste stappen gaan we ook snel zetten verwacht ik:)
js_loader

iktrouwjou.nl

RvE heeft mij geholpen om mijn website iktrouwjou.nl te optimaliseren voor zoekmachines. Al snel zag ik de bezoekersaantallen stijgen. RvE werkt op een fijne manier. Geeft een duidelijke uitleg en leerde mij om zelf de aanpassingen te doen. Niet alles in 1 keer, maar stap voor stap. Ik heb werken met RvE als zeer prettig ervaren en ga hem voor andere websites zeker weer om advies vragen.

Andrea Schipper
iktrouwjou.nl

ZZPSucces.nl

RvE heeft mij geholpen met het optimaliseren van de website ZZPsucces.nl voor de zoekmachines. Dit leverde zichtbare resultaten op! Naast deze positieve resultaten vond ik zijn manier van werken en communiceren erg prettig. Hij stuurde mij met regelmaat een voortgangsrapport op waardoor ik zelf inzicht bleef houden in dit toch wel ‘vage’ gebied. Kortom; een aanrader!

Geert Schimmel
ZZPSucces.nl

Digitalmediagroup.nl

RvE is een zeer professionele linkbuilder met een heel groot netwerk. Hierdoor kan hij, zo is mij gebleken, in relatief erg korte tijd echt relevante links op heel veel websites geplaatst krijgen. Wij zijn zeer tevreden over hem, en gaan ook zeker meer zaken met elkaar doen.

Jeroen Willems
Digitalmediagroup.nl

Dartskrant.nl

Ik ben zeer tevreden over de diensten van RvE ze hebben er voor gezorgd dat de bezoekers aantallen van Dartskrant explosief zijn gestegen op dit moment staan we o.a. met het zoek woord dartnieuws bovenaan in de Google lijst. Iets wat gegarandeerd veel nieuwe bezoekers gaat opleveren oftewel dikke pluim voor RvE Online Promoties.

Mark Honsbeek
Dartskrant.nl

Gerechtsdeurwaarder Swier CS

RvE Online Promoties heeft onze website beter vindbaar gemaakt in Google, op diverse zoekwoorden worden wij nu beter gevonden. Samenwerking verliep makkelijk en soepel. Wij van Swier CS kunnen RvE Online Promoties aanraden.

Menno Touber
Gerechtsdeurwaarder Swier CS

Gastouderopvang Ikkelief

RvE Online Promoties heeft ons website beter vindbaar gemaakt in onze regio (Zaanstad). Wij zullen gebruik blijven maken van hun diensten.

Mariska Brouwer
Gastouderopvang Ikkelief

Designmeubelenstyle.nl

Ik doe al enige tijd zaken met Remco van RvE Online Promoties. De samenwerking bevalt me erg goed en communicatie verloopt altijd erg soepel. Vooral in het begin van onze samenwerking hebben we grote sprongen gemaakt met het behalen van topposities in google. Dit heeft geresulteerd in meer bezoekers, naamsbekendheid en uiteindelijk bestellingen. Ik hoop de samenwerking nog lange tijd te kunnen voortzetten!

William van Aspert
Designmeubelenstyle.nl

Netsquare

Met RvE kun je snel schakelen. RvE is een goede linkbuilder die er voor gezorgd heeft dat veel van mijn klanten een stuk hoger in de zoekmachines terecht gekomen zijn.

Hans Bobeldijk
Netsquare