Skitle CMS

Wil je graag je eigen website bouwen zonder kennis van programmeren of webdesign? Maak dan vandaag nog kennis met Skitle CMS. Dit CMS systeem is speciaal gebouwd voor mensen zonder kennis van webdesign. Hiermee kan je vrij eenvoudig je eigen website bouwen. Hiervoor is geen enkele programmeerkennis nodig. Via Skitle CMS krijg je wel alle bouwstenen die je nodig hebt om een professionele website te bouwen. Daarnaast hoef je zelf nergens meer naar om te kijken qua onderhoud en updates. Dit regelen wij namelijk allemaal voor je op de achtergrond. Dit alles zonder de hoge kosten van een eigen webdesigner.

Met Skitle CMS bouw je zelfs een CEO geoptimaliseerde website

Een professionele website is natuurlijk één ding, maar het is ook belangrijk dat je website gevonden wordt. Het systeem van Skitlecms.nl is SEO geoptimaliseerd. Er worden zelfs tools bijgevoegd om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Zo kan je eenvoudig de juiste zoektermen invullen en ervoor zorgen dat je site ook echt gevonden gaat worden. Je hebt zo dezelfde mogelijkheden als dat je een dure website laat ontwerpen door een webdesigner. Alleen dankzij de handige tools van Skitle CMS ontwerp je de website binnen een handomdraai zelf.

Bouw je eigen site met Drag & Drop systeem

Ben je bang dat je er niet in slaagt om je eigen website te bouwen via skitlecms.nl? Dankzij een drag & drop systeem lukt het echt iedereen om een eigen website te bouwen. Je schuift letterlijk je eigen ontwerp in elkaar. Daarnaast kan je gebruik maken van een standaard layout en zelfs stock afbeeldingen invoegen voor een professioneel uiterlijk. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen foto’s toe te voegen en de website helemaal eigen te maken. Kom je er niet uit? Dan staat het team van Skitle CMS voor je klaar om je verder te helpen.

Honderden apps zijn standaard geïntegreerd

Zijn er speciale apps die je voor je bedrijf gebruikt? Bijvoorbeeld de optie dat bezoekers een whatsapp bericht kunnen sturen? Of dat er direct een koppeling is met je zakelijke Facebook pagina? Dit is geen enkel probleem voor Skitle CMS. Wij leveren alles wat er nodig is om je website draaiende te krijgen. Je hebt de keuze uit honderden apps om te koppelen aan je account. Uiteraard installeer je deze apps net zo eenvoudig als je complete website. Een website die ook nog eens mobiel vriendelijk gebouwd is. Wil je graag Skitle CMS gebruiken? Plan vandaag nog een demo en ontdek de mogelijkheden.