Linkbuilding Zaandam

Bijna elke organisatie in Nederland is op zoek naar manieren om de omzet te verhogen. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van dure revenue optimisation programmes, of verhogen de budgetten van marketing en sales. Echter is er, vooral voor bedrijven in de Mkb, een hele hoop winst te halen uit een verscherpte SEO strategie. Beter gevonden worden op het internet is immers de nieuwe manier om meer klanten aan te trekken. Goed online gevonden worden is echter steeds moeilijker geworden. Je hebt een specialist van een SEO bureau nodig om dit voor je op te pakken. Wil jij bijvoorbeeld hoger scoren in Google met behulp van linkbuilding? Dan kun je het beste een bureau voor Linkbuilding Zaandam in de arm nemen.

Linkbuilding Zaandam als onderdeel van jouw seo

Het optimaliseren van je website voor een betere vindbaarheid in zoekmachines als Google, noemen we SEO. Dit staat voor Search Engine Optimization. SEO bestaat uit een handvol strategieën die een specialist uit kan voeren om jouw website of webshop beter te doen scoren.

SEO bestaat onder andere uit het optimaliseren van de content die op de website staat, maar ook de snelheid en indeling van de website. Als laatst is ook linkbuilding een belangrijk onderdeel van jouw strategie. Maar wat kan linkbuilding Zaandam voor je betekenen?

Wat is linkbuilding Zaandam?

Een gemiddelde website heeft ongeveer 20 tot 100 pagina’s met content. Van blogs tot informatieve pagina’s en pagina’s over het bedrijf zelf. Bij een geoptimaliseerde website, dragen al die paginas bij aan de vindbaarheid van je website. Echter heeft Google het de laatste jaren nog een stapje moeilijker gemaakt. Een goed geoptimaliseerde website zal al veel beter presteren dan een website die niet geoptimaliseerd is. Wil je echter alles uit je website halen?

Dan is linkbuilding de volgende stap. Bij linkbuilding Zaandam worden er links gelegd naar jouw website vanuit externe websites. Bij linkbuilding Zaandam worden er links gelegd die relevant zijn aan jouw organisatie in die regio. Deze links zorgen namelijk dat Google jouw website als ‘hogere kwaliteit’ ziet. Dit heeft een enorme impact op de ranking van jouw site.

Hoe werkt linkbuilding Zaandam?

Sinds een paar jaar is Google meer gaat letten op de content die op een website staat. Vroeger kon je nog zorgen dat een keyword meerdere malen terugkwam op een pagina en dan zat het wel goed. Tegenwoordig wil Google dat je hoogwaardige en originele content op je website hebt staan, voor ze jou goed zullen ranken. Een Seo specialist zal er dan ook voor zorgen dat je de juiste content op je website hebt. Echter, als je echt goed wilt scoren, dan hoort Google graag van externe platformen dat jouw website inderdaad goed is. Hoe het dat meet? Met de hoeveelheid links dat van externe sites naar jouw website leiden. Linkbuilding Zaandam doet precies dat. Het zorgt dat er tegen betaling links worden gelegd van betrouwbare websites naar jouw website. Vaak komen deze van grote blog websites, waar een artikel wordt geschreven over jouw branche met een link naar jouw productpagina of homepage. Zo zorgt de linkbuilding specialist er als het ware voor dat jouw website hoger scoort binnen Google met artificiële links.

Linkbuilding Zaandam uitbesteden

Google heeft een scherp oog voor de ranking. Zogenaamde bots bekijken de hele dag websites en inventariseren de kwaliteit en zoekwoorden. Valse links of een niet natuurlijk linkprofiel worden hier direct uitgefilterd. Dit kan resulteren in een slechter rankende website.

Daarom is het belangrijk dat linkbuilding op een professionele manier wordt aangepakt. De reden hiervoor is dat een niet natuurlijk linkprofiel direct wordt opgemerkt. Een natuurlijk linkprofiel is moeilijk zelf te creëren, daar zijn de juiste connecties en kennis voor nodig.

Hieronder lees je hoe een specialist linkbuilding een natuurlijk linkprofiel voor de genereert.

Een natuurlijk linkprofiel

Een natuurlijk linkprofiel begint al met een selectie van de juiste websites. Grote sites, kleine sites, platform voor blogs, maar ook platformen voor Sociale Media, of een website dat diensten als de jouwe opsomt. Google kijkt niet alleen naar de link, maar vooral naar waar die link vandaan komt. Zo zal de link van een gerenommeerde blog veel meer impact hebben dan een link van een kleine website. Echter zijn beide links nodig om een natuurlijk profiel te hebben. Ook klein website zullen immers naar jou linken, niet alleen de grote. Zo zorgt een specialist Linkbuilding dat jouw website nog beter zal scoren!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Neem dan snel contact met ons op.