Artikel marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken als u goed wilt scoren met uw website. Omwille van deze reden bieden wij, RVE Online Promoties, artikel marketing voor u aan. Op die manier zal uw website met betere resultaten in de beste zoekmachines verschijnen als voordien.

Artikel marketing: wat is het?

Als u zichzelf de vraag stelt wat artikel marketing juist is, dan geven wij u daar graag een antwoord op. Vele mensen hebben er al wel eens van gehoord, maar hebben er geen idee van wat het eigenlijk betekent. Artikel marketing heeft als doel om veel verkeer te genereren naar een website. De artikels moeten uiteraard goed en professioneel geschreven worden, ze moeten uniek zijn en voldoende informatie bevatten. Uiteraard moet er bij het schrijven van een artikel ook rekening gehouden worden met SEO. Als hiermee geen rekening gehouden wordt, is het mogelijk dat de artikels niet goed opgepikt worden door zoekmachines zoals Google en is het dus ook mogelijk dat de artikel marketing geen positief effect heeft.

Artikel marketing: mogelijkheden bij RVE Online Promoties

Via deze website van RVE Online Promoties kan u, zoals hierboven reeds aangegeven werd, artikel marketing aanvragen voor uw website. Voor deze artikel marketing worden er verschillende mogelijkheden aangeboden die u verder leest in dit artikel.

Artikel marketing: eigen netwerk

Artikel marketing wordt bij ons op een correcte manier uitgevoerd, zodat hiermee de beste resultaten voor uw website bekomen worden. Wij hebben bij RVE Online Promoties ons eigen netwerk met blogs en andere websites, waarop de artikel marketing uitgevoerd wordt. Dit netwerk van blogs en andere websites wordt nog steeds uitgebreid met nieuwe websites en blogs. De teksten worden steeds geschreven met de grootste zorg, rekening houdend met zoekmachine optimalisatie en de gewenste zoekwoorden. (onze huidige netwerk bestaat uit blogs met een domein authority van 30+)

Artikel marketing: eigen artikels

Bij onze artikel marketing heeft u de mogelijkheid om de teksten zelf te schrijven, maar ook kunnen wij deze voor u schrijven. Als u de teksten zelf schrijft, worden de kosten natuurlijk verlaagd en is dit goedkoper voor u. Deze mogelijkheid is interessant wanneer u slechts een zeer beperkt budget beschikbaar heeft voor de artikel marketing. Wanneer u wenst dat wij uw teksten schrijven, moet u daar uiteraard een supplement voor betalen. De teksten die door ons geschreven worden, zijn volledig SEO geoptimaliseerd, waardoor de artikel marketing een veel groter resultaat zal geven dan wanneer de teksten niet SEO geoptimaliseerd zijn. Van de teksten die door ons geschreven worden, kan u er dus van uitgaan dat deze professioneel zijn.

Artikel marketing: prijzen

Afhankelijk van het resultaat dat u voor uw website wenst, alsook de zoekwoorden waarmee u gevonden wilt worden in de zoekmachines, berekenen wij voor uw website een prijs op maat. Daarom publiceren wij geen vaste prijzen op onze website, maar kan u wel steeds vrijblijvend contact opnemen voor het berekenen van een prijs op maat voor de artikel marketing die u wenst.